Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Sisi szívügyei – séta a Várkert Bazárban


Várkert Bazár

2019. február 16. 14:00

A február a szerelem hónapja a Várkert Bazárban is! Valentin-nap alkalmából Erzsébet királyné szíve legrejtettebb titkai nyomába eredünk: vajon kihez vagy mihez vonzódott szenvedélyesen a világ legszebb uralkodónője? A túra során megismerheti a hazai neoreneszánsz építészet egyik legszebb alkotását, az épület azon részei is bejárhatóak, amelyek a nagyközönség számára nem, vagy csak részben látogathatóak!

Milyen gyermek, édesanya, feleség, barát és barátnő volt Sisi? Hogyan élte meg Rudolf trónörökös elvesztését, vagy a Ferenc Józseffel kötött, egyre boldogtalanabbá váló házasságát? Az elmagányosodó, önmagát a verseiben Sirálynak vagy Titániának nevező Sisi valóban gyengéd érzelmeket táplált Andrássy Gyula gróf iránt, és tényleg szívügye volt Magyarország és a magyarság?

A Sisi szívügyei – séta a Várkert Bazárban című túránk során nemcsak a magyarok által is imádott császárné és királyné szívének titkait kutatjuk, hanem megismerhetjük a hazai neoreneszánsz építészet egyik legszebb alkotása, az Ybl Miklós által tervezett Várkert Bazár múltját és jelenét, és az épületegyüttes azon részeit - egyben Sisi kedvenc helyszíneit is -, amelyek a nagyközönség számára nem, vagy csak részben látogathatók.

Szakképzett idegenvezetőink magyar nyelven mutatják be a látogatóknak a Várkert Bazárt a Testőrpalotától a Neoreneszánsz kerten át a Déli palotákig.

Indulás: Az Ybl szobortól (Várkert Bazár főbejárattal szemben)

FIGYELEM! A séta a Várkert Bazárban című tematikus túrák egyes előadásai közt nagy a tartalmi átfedés. A sétákon mindig a címben megjelölt témakör áll fókuszban.

(tematikák: Ybl, az építészlegenda; Sisi, Magyarország szerelmese; A főváros ékszerdoboza)